Борошно з мигдалевого горіха. Завдяки своїй здатності
поглинати повітряні водяні пари, випічка з такого борошна
залишається свіжою набагато довше. Крім того, цей продукт
володіє кращими показниками поживності і засвоюваності,
ніж інші види борошна. Також воно позитивно впливає
на стан судин, очищає їх від холестеринових відкладень,
підвищує рівень гемоглобіну в крові. Мигдальне борошно
не містить глютену, що робить його особливо корисним
для всіх груп населення, особливо для тих, хто страждає
непереносимістю цієї речовини. В продукті зберігаються всі
корисні властивості, притаманні горіху мигдаль: великий
вміст корисних жирних кислот, практично всі вітаміни групи
В, бета-каротин, а також мінерали– цинк, залізо, кальцій,
магній, фосфор, сірка, калій.
поглинати повітряні водяні пари, випічка з такого борошна
залишається свіжою набагато довше. Крім того, цей продукт
володіє кращими показниками поживності і засвоюваності,
ніж інші види борошна. Також воно позитивно впливає
на стан судин, очищає їх від холестеринових відкладень,
підвищує рівень гемоглобіну в крові. Мигдальне борошно
не містить глютену, що робить його особливо корисним
для всіх груп населення, особливо для тих, хто страждає
непереносимістю цієї речовини. В продукті зберігаються всі
корисні властивості, притаманні горіху мигдаль: великий
вміст корисних жирних кислот, практично всі вітаміни групи
В, бета-каротин, а також мінерали– цинк, залізо, кальцій,
магній, фосфор, сірка, калій.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Упаковка | Пакет |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 15 міс |
Вага | 0.3 кг |
Виробник | БЕТ |
Інформація для замовлення
- Ціна: 189 ₴